Dier Totaal Zorg

Werkwijze

Dier Totaal Zorg laat de honden uit op eigen omheind terrein. Dit is wel zo veilig. Hierdoor is de uitlaatservice van Dier Totaal Zorg ook geschikt voor honden die normaal gesproken snel weglopen of honden die geen uur kunnen of mogen lopen (bijvoorbeeld zieke, oude of juist hele jonge honden).
U geeft uw hond uiteraard niet zomaar aan iemand mee. Wij maken altijd eerst (bij u thuis) met u en uw hond(en) kennis alvorens er wandelafspraken worden ingepland.
 
Tijdens het kennismakingsgesprek laten we de voorwaarden bij u achter. Wij tekenen samen de uitlaatovereenkomst en het sleutelcontract. U geeft dan ook de sleutel mee, of u brengt deze op een later tijdstip langs. Zo kunnen wij uw hond altijd ophalen, ook indien u niet thuis bent. Wij labelen de sleutels uitsluitend met de naam van de hond. Uw adres of naam komt er niet op te staan.  
U betaald bij Dier Totaal Zorg altijd per maand. U ontvangt vooraf een factuur met het te verwachten aantal wandelingen in de komende maand. Deze factuur betaald u voordat de 1e wandeling start. Uiteraard kan uw hond buiten de vooraf opgegeven dagen altijd extra mee laten lopen (mits er plek is). Deze extra wandelingen worden met de volgende factuur verrekend. Onze tarieven vind u hier. Annuleren van een wandeling kan kosteloos tot 24 uur van te voren.