Dier Totaal Zorg

Uitlaatservice

Er kunnen verschillende redenen zijn om een uitlaatservice in te zetten; u heeft geen tijd voor een (lange) wandeling, u bent (tijdelijk) niet in staat om de hond uit te laten of u gunt uw hond een gezellig uitje met andere honden om mee te spelen.
Wat uw reden ook is Dier Totaal Zorg kan u helpen. Dier Totaal Zorg laat zowel honden individueel uit (als de agenda dit toe laat) als in groepsverband. 
 
Het uitlaatgebied
Dier Totaal Zorg laat de honden uit op een eigen omheind terrein. Hierdoor kunnen ook honden mee die normaal gesproken niet los kunnen of die niet zo ver kunnen lopen, zoals pappies en oudere honden. Afhankelijk van het aantal honden en de gereden route is uw hond ongeveer 3-4 uur van huis. Wilt u dat uw hond langer van huis is? Informeert u dan eens naar de mogelijkheden van onze dagopvang. 
 
Tevens is er een route waarbij de honden een wandeling van een uur door een natuurgebied maken. Te denken valt aan het Lage Bergsche Bos, Hoge Bersche Bos of Schiebroekse park. Vraagt u naar de mogelijkheden als u wilt dat uw hond met deze route mee gaat.
 
Het werkgebied
Dier Totaal Zorg haalt uw hond op in Rotterdam Noord (Liskwartier, Oude Noorden, Agniesebuurt, Provenierswijk, Blijdorp, Blijdorpsepolder en Bergpolder), Rotterdam Centrum (gedeelte), Rotterdam Overschie,   Rotterdam Hilligersberg-Schiebroek,  Rotterdam West, Schiedam, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs. 
 
 
Het vervoer
De honden worden vervoerd in speciaal hiervoor ingerichte bussen. Per dag rijden er meerdere bussen, zodat uw hond nooit lang in de auto hoeft te zitten. De honden verblijven tijdens de rit in kennels waarbij de dakventilator zorgt voor een fijn klimaat.