Dier Totaal Zorg

Uitlaatservice

Er kunnen verschillende redenen zijn om een uitlaatservice in te zetten; u heeft geen tijd voor een (lange) wandeling, u bent (tijdelijk) niet in staat om de hond uit te laten of u gunt uw hond een gezellig uitje met andere honden om mee te spelen.
Wat uw reden ook is Dier Totaal Zorg kan u helpen. Dier Totaal Zorg laat zowel honden individueel uit (als de agenda dit toe laat) als in groepsverband. 
Dier Totaal Zorg laat de honden uit op een eigen omheind veld. Hierdoor kunnen ook honden mee die normaal gesproken niet los kunnen of die niet zo ver kunnen lopen. Afhankelijk van het aantal honden en de gereden route is uw hond ongeveer 3-4 uur van huis. Wilt u dat uw hond langer van huis is? Informeert u dan eens naar de mogelijkheden van onze dagopvang. 
 
Dier Totaal Zorg haalt uw hond op in Rotterdam Noord (Blijdorp, Bergpolder, Kralingen, Hilligersberg, Oude Noorden etc.), Rotterdam Oost (o.a. Alexander en Rotterdam Ommoord), Capelle a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel en Krimpen a/d IJssel. Staat uw wijk er niet tussen? Neemt u dan toch even contact op om te kijken of er mogelijkheden zijn.
 
De honden worden vervoerd in speciaal hiervoor ingerichte bussen. De honden verblijven tijdens de rit in kennels waarbij de dakventilator zorgt voor een fijn klimaat.