Dier Totaal Zorg

Recensies

Verschillende tevreden klanten gingen u al voor. Enkele recensies leest u hier. 
 
Bianca: Onze Dolly springt wekelijks met veel enthousiasme in de bus van Nynke.. waarom? Omdat ze weet dat ze weer een super leuke dag tegemoet gaat! Lekker ravotten met haar vriendjes en vriendinnetjes! Dier Totaal Zorg is er voor honden en katten omdat ze veel liefde en passie heeft voor deze 4 voeters! Kortom... ik beveel Nynke zeker aan als je je dier een dag of meer moet opvangen.
 
Stichting Beertje: Wij, Stichting Beertje, verzorgen rond 11 katten in de laatste levensfase en senior diabeteskatten. Nynke heeft regelmatig bij ons opgepast. We kunnen kort en krachtig zijn. Nynke is een betrouwbare oppas waar we, ook tijdens onze vakanties, met een gerust hart al onze katten met soms behoorlijke rugzakjes aan overlieten. Jammer genoeg zit Dier Totaal Zorg voor ons te ver weg. Fijn dat er nu andere 4-voeters, en daarmee ook hun baasjes, van de goede zorg van Nynke kunnen genieten!
 
KatinkaGeweldige en betrouwbare oppas. Nynke neemt echt de tijd bij de verzorging. Ze hield ons met foto’s op de hoogte van het wel en wee van onze dieren. Bij thuiskomst troffen we zeer tevreden katten en konijnen aan. Ook heel fijn dat ze insuline kon toedienen. Een volgende keer willen we haar zeker weer als oppas.
 
Annika: Nynke is een lieve en deskundige kattenoppas! Ze is erg betrouwbaar en stuurt altijd even een foto als ze langs is geweest bij mijn twee katten. Ook altijd goed te bereiken om af te spreken en ook nog flexibel. Ik ben super blij dat ik haar gevonden heb!
 
Marte: Betrouwbaar en echte dierenvriend! Nynke heeft al meerdere keren mijn 2 beagles uit gelaten, ook lastminute was dit meestal geen probleem. Moe en voldaan worden ze weer thuis gebracht. Ook mijn katten zijn goed verzorgd en medicatie toedienen was gelukkig ook geen probleem!
 
Anna: Onze hond Jake geeft Nynke 5 sterren! Als hij Nynke of haar auto ziet, dan springt hij letterlijk een gat in de lucht van blijdschap! Nynke komt haar afspraken netjes na en laat zich door weer en wind niet tegenhouden. Daarnaast is ze een grote dierenvriendin en heeft ze de nodige kennis en ervaring. Kortom, je kunt je trouwe viervoeter met een gerust hart toevertrouwen aan Dier Totaal Zorg. Helaas zijn wij inmiddels verhuisd en moeten we op zoek naar iemand anders.