Dier Totaal Zorg

Konijnenoppas

U gaat een weekendje weg of op vakantie. Maar wie past er op de konijnen? Een pension is niet voor ieder konijn geschikt; de meeste konijnen vinden het fijner om tijdens de vakantie van de eigenaar in de eigen omgeving te kunnen blijven. U wilt niet afhankelijk zijn van familie of vrienden. Of uw konijn heeft extra zorg nodig. In deze situaties kunt u gebruik maken van de Konijnenoppas van Dier Totaal Zorg.
 
Dier Totaal Zorg komt, afhankelijk van uw wensen, 1 of 2 keer per dag langs om uw konijn aandacht en eten te geven. Daarnaast wordt het hok schoongemaakt, post uit het zicht gelegd en krijgen de planten water. Ook kan Dier Totaal Zorg er voor zorgen dat het lijkt alsof er iemand in huis is tijdens uw afwezigheid door regelmatig de gordijnen open of dicht te doen of eventueel de lampen aan of uit te zetten. Wel zo'n veilig gevoel. 
 
Ook als uw konijn wat meer zorg nodig heeft, bijvoorbeeld omdat hij of zij medicatie krijgt kunt u bij Dier Totaal Zorg terecht. Door de opleiding paraveterinair dierenartsassistente en de jarenlange ervaring kan Nynke uw konijn ook alle medicijnen toedienen. 
 
Dier Totaal Zorg komt bij u thuis in Rotterdam West en Schiedam voor de zorg van uw konijn(en). Afhankelijk van waar uw woont wordt er een km-vergoeding gerekend. De eerste 5km vanaf 3028 EE zijn gratis. De tarieven vind u hier.

Verzorging aan huis

Kattenbakkenservice
U bent (tijdelijk) niet in staat om de kattenbak te verschonen, bijvoorbeeld omdat u zwanger bent of een blessure heeft? Of misschien zijn er andere redenen waarom u liever niet zelf de kattenbak schoonmaakt. Geen probleem. Dier Totaal Zorg komt bij u aan huis om de kattenbak schoon te maken. Afhankelijk van uw wensen kom ik wekelijks bij u thuis om de kattenbak volledig uit te soppen.
 
Prijs vanaf 10 euro.
 
Nagels knippen
U wilt de nagels van uw kat, hond of konijn geknipt hebben? De dierenarts is vaak stressvol  i.v.m. vervoer, wachten in de wachtkamer en een vervoersmandje. U kunt Dier Totaal Zorg inschakelen voor het knippen van de nagels van uw huisdier. 
Wij komen bij u aan huis om daar de nagels te knippen.
 
Prijs vanaf 12,50 euro.
 
Medicijnen ingeven
Uw huisdier heeft (tijdelijk) medicijnen, maar het lukt u niet om deze zelf in te geven? Vraag dan de hulp van Dier Totaal Zorg. Dier Totaal Zorg heeft jarenlange ervaring met het ingeven van medicijnen (zowel in de bek, oren, ogen en per injectie). Wij helpen u graag hiermee.
Ook kunnen we langskomen als het u (eenmalig) niet lukt om uw kat insuline toe te dienen, bijvoorbeeld als u een avondje uit bent.
 
Prijs vanaf 5 euro.
 
Vachtverzorging kat
Sommige katten houden hun vacht niet meer goed zelf bij. Bijvoorbeeld omdat zij wat ouder zijn of ziek zijn. In dit geval is het taak van de eigenaar om dit te doen. Soms is dit voor de eigenaar niet mogelijk. Dier Totaal Zorg ondersteunt u ook hierin.
 
Prijs op maat.