Dier Totaal Zorg

Kattenoppas aan huis

U gaat een weekendje weg of op vakantie. Maar wie past er op de kat(ten). Een pension is niet voor iedere kat geschikt; de meeste katten vinden het fijner om tijdens de vakantie van de eigenaar in de eigen omgeving te kunnen blijven. U wilt niet afhankelijk zijn van familie of vrienden. Of uw kat heeft extra zorg nodig. In deze situaties kunt u gebruik maken van de Kattenoppas van Dier Totaal Zorg.
Dier Totaal Zorg komt, afhankelijk van uw wensen, 1 of 2 keer per dag langs om uw kat aandacht en eten te geven. Daarnaast wordt de kattenbak bijgehouden, post uit het zicht gelegd en krijgen de planten water. Ook kan Dier Totaal Zorg er voor zorgen dat het lijkt alsof er iemand in huis is tijdens uw afwezigheid door regelmatig de gordijnen open of dicht te doen of eventueel de lampen aan of uit te zetten. Wel zo'n veilig gevoel. Ieder standaard bezoek duurt minimaal een half uur. Op verzoek zijn korte bezoekjes van een kwartier ook mogelijk.
Heeft u naast een kat ook andere huisdieren? In overleg kunnen deze ook verzorgt worden.
 
Ook als uw kat wat meer zorg nodig heeft, bijvoorbeeld omdat hij of zij medicatie krijgt kunt u bij Dier Totaal Zorg terecht. Door de opleiding paraveterinair dierenartsassistente en de jarenlange ervaring kan Nynke uw kat ook alle medicijnen toedienen. Ook katten met suikerziekte zijn welkom. 
 
Kattenoppas aan huis is ook ideaal voor de wat angstigere katten. Het is voor hen fijner om in de eigen omgeving te blijven. Dier Totaal Zorg heeft veel ervaring met angstige katten.
 
Kijkt u gerust eens bij de recensies van katten baasjes welke al eerder van de diensten van Dier Totaal Zorg gebruik hebben gemaakt. Dier Totaal Zorg komt altijd vooraf bij u langs om kennis te maken. Dit kennismakingsgesprek duurt ongeveer een half uur. Hierin leert u Dier Totaal Zorg kennen en wij leren uw kat(ten) kennen. Ook kunnen we dan bespreken wat uw wensen zijn en waar alle spullen staan. Ook de sleuteloverdracht kan hierin worden geregeld. Ook laat ik de voorwaarden bij u achter.Wanneer u regelmatig gebruik maakt van Dier Totaal Zorg is er ook de mogelijkheid dat wij uw sleutel achteraf bij ons houden. Zo kunt u ten allen tijde Dier Totaal Zorg op het laatste moment nog langs laten komen. 
Dier Totaal Zorg komt bij u thuis in Rotterdam en Schiedam. Afhankelijk van waar uw woont wordt er een km-vergoeding gerekend. De eerste 10km vanaf 3028 EE zijn gratis. De tarieven vind u hier.